"DIN KROP HUSKER DET, DU GLEMMER" .

Jeg går ud fra, at den naturlige tilstand for et menneske er et liv uden smerter hjulpet af kroppens  selvhelbredende energier. Sygdom og fejlfunktioner kan ses som overlevelsesmekanismer, der træder i kraft for at overleve eller gøre os opmærksomme på væsentlige fejl, som vi begår (oftest ubevidst).

 Sygdomme og smerter kan forstås som energiblokeringer i kroppen, et kodesprog, der med den rette nøgle kan åbne for de indre årsager til smerten. Derfor er det vigtigt ikke kun at behandle symptomet, men søge sygdommens oprindelse og årsag, så man med de rette ændringer i sin livsstil og adfærd kan medvirke til at kroppen helbreder sig selv.

Desværre har man i Vesten alt for ofte neddæmpet smerte og symptomer med medicin, hvorved tilstanden kan forværres og udvikle sig til mere kroniske sygdomme.

BEHANDLING

 I de senere år er der flere og flere sygdomme, som ikke lader sig kurere ad traditionel medicinsk vej, hvorfor mange mennesker prøver andre muligheder. Klinikken er et tilbud til mennesker, som søger efter årsager til sygdom og smerte. 

Med kinesiologi er det muligt:

1. At forebygge sygdomme, idet vi med muskeltesten kan finde kroppens energimæssige  ubalancer før de bliver fysiske. En ubalance vil typisk være til stede i energisystemet 1-3 måneder før et symptom dukker op. 

2. At finde de mest effektive hehandlingsmetoder til at sætte balance i energisystemet igen. Det kan være med akupressur, EFT/TFT, øreakupunktur, homøopati, vitamin, og mineralterapi, coaching og samtaleterapi, healing code.

3. At lave regression og gå tilbage for at finde de psykiske traumer, der i dag kan forårsage ubevidst stress. Du lærer redakaberne Healing code og TFT, som du kan arbejde med hjemme og som vil neutralisere bevidste og ubevidste traumer.

 

Eller brug behandlingen som supplement til anden behandling – også lægelig.

Kroppens energiubalancer afspejles bl.a. i muskelsystemet, som også er knyttet til det kinesiske meridianbanesystem. Muskelsystemet bliver derved kroppens "sladrehank" - ikke alene er en muskel i stand til at afsløre ubalancer, men den er endvidere i stand til at lade testeren vide hvilken metode, der skal anvendes, for at genoprette energi-ubalancerne. En behandling indeholder efter behov :

Muskeltest, hvor de primære ubalancer findes

Samtaleterapi

Vitamin og mineraltest - diætplan

Homøopatisk behandling     Læs om homøopati

EFT / TFT behandling

Akupressur

Healing Code program   Download artikel om Healing Code

Regression

Sjælsterapi med esoterisk tilgang

Coaching

 

 

Tryk på den behandlingsform, du ønsker at vide mere om:

 

Jarle Tamsen  |  Mobil: +45 2095 4699  |  Mail: jarlegm@gmail.com

Margot Westmark | Mobil:+45 2225 8225 | Mail: margotwestmark@gmail.com

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk