KINESIOLOGI  - Touch For Health  -  KURSUS

Basisuddannelsen består af 4 weekendkurser og er en forudsætning for at deltage på de fleste videregående kurser, som man kan tage i den rækkefølge, man ønsker. Der kræves ingen specielle forudsætninger for at deltage i basisuddannelsen udover en lyst til at få en større forståelse af sig selv og lyst til at hjælpe andre.

 

 

 

BASISKURSUS 1

Introduktion til kinesiologien. Man lærer at teste og afbalancere 14 muskler, som er tilknyttet den klassiske akupunkturs meridianbanesystem. Der under­vises i at teste personer gennem en stedfortræder, at teste fødevarer og at afbalancere ar.

 

BASISKURSUS 2

Man lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler og at anvende den kinesiske 5-elementlov, der forenkler behandlingsproceduren og giver en langt dybere forståelse for, hvordan meridianerne samarbejder, og hvilke funktioner de har, Endvidere gennemgås, hvordan man afbalancerer for stress og korrigerer for indlæringsproblemer ved hjælp af krydsøvelser, samt simple test og øvelser for øre- og øjenenergi.

 

 

BASISKURSUS 3

Man lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler. Man lærer at teste og afbalancere smerter forskellige smerteafledningsteknikker, at anvende specielle massageteknikker og at afbalancere for stress på dybere niveauer.

 

BASISKURSUS 4

Man lærer at afbalancere meridianerne med farver, lyd og kosttilskud (vi­taminer, mineraler, blomstermedicin). Endvidere er der nye test for bI.a, gangreflekser, taleproblemer, fødevareintolerance og en prioriteringstest, der gør det muligt at korrigére netop de ubalancer, som kroppen prioriterer højest her og nu.

 

 

 

Videnskabelig undersøgelse af Kinesiologiens anvendelse

Artiklen er skrevet på engelsk og er publiceret marts 2013.

Kristina Grünenberg, Line Hillersdal, Hanne Kjærgaard Walker and Hanne Bess

 

2 af forfatterne har deltaget i kurset "Esoterisk kinesiologi" og levet sig ind kinesiologiens verden på lige fod med de andre kursister.

Download artikel  Tryk her

 

 

 

Jarle Tamsen  |  Mobil: +45 2095 4699  |  Mail: jarlegm@gmail.com

Margot Westmark | Mobil:+45 2225 8225 | Mail: margotwestmark@gmail.com

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk