TANKER TIL EFTERTANKE  Forfatter: Jarle Tamsen, 230 sider, farvetryk, pris 600 kr.

Bogen indeholder over 120 malerier/akvareller i farvetryk samt opbyggelige historier og tankevækkende ordsprog. Er trykt på lækkert og kraftigt papir.

Jeg har gennem mit liv set lyset lege med livets former, og har altid ønsket at kunne fastholde øjeblikket. Jeg har set det som en udfordring at prøve at se det smukke i alt, prøve at ”klæde” motivet, genstanden af og finde essensen og ikke mindst prøve at udtrykke det.

Det smukke ser ud til at findes, der hvor jeg mindst har forventet det – både i mennesker, situationer og i livets former.

På livets vej er jeg faldet over mange bøger og kloge mennesker, som jeg har forsøgt at lære af og har skrevet noget af det ned, som jeg stadig vender tilbage til som gode leveregler og inspirerende tanker.

Rejsen i mit liv har både være indad og udad. For den ydre dels vedkommende har jeg været mange steder og nogle har inspireret mig til at male. Især Grønland, Island, Italien, Frankrig, New Zealand og Steder i Danmark har fået mig til at gribe pensel, akvarel og farver for at foevige stemningen på stedet - for senere at gå videre med lærred og acryl.    

 Med håbet om mange gode timer.

Jarle Tamsen  |  Mobil: +45 2095 4699  |  Mail: jarlegm@gmail.com

Margot Westmark | Mobil:+45 2225 8225 | Mail: margotwestmark@gmail.com

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk